Nyheder fra Neonful

Her bringer vi nyheder, gode eksempler på LED neon løsninger, kundecases og meget andet godt. Klik på de enkelte overskrifter for at læse mere!

PRODUKTINFO

Hvordan fungerer det med RGB neon?

RGB neon er betegnelsen for neonskilte hvor du selv kan vælge og skifte mellem alle mulige neonfarver. Se vores lille demo her.

TRUSTPILOT

Vi har flest anmeldelser, og også de klart bedste

Neonful er den eneste danske LED neonforhandler der kan bryste sig af de fem eftertragtede stjerner hos Trustpilot. Og ikke nok med at vi har den bedste TrustScore, vi har faktisk også fem gange så mange anmeldelser som de næstbedste. Læs lidt mere om kundetilfredsheden her.

PRODUKTINFO

Vinduesskilte i neon fra Neonful

Mange kunder efterspørger skilte de kan hænge i deres facadevinduer. LED neonskilte, enten logoskilte, eller skilte med tekster på fungerer fantastisk med den transparente bagplade og neonlyset.

KUNDECASE

Liga Latina med neonlys i bagtæppet

Liga Latina eret skandinavisk bank med en caribisk kulturarv. De ønskede at få en særligt LED neonskilt til deres koncerter, og vi er glade for et meget fint og femstjernet samarbejde med bandet!

KUNDECASE

Se hvordan Wohlenberg Chefs Deli skilter med LED neon

Wohlenberg Chefs Deli er en specialforretning med delikatesser, gastroudstyr og andet i høj kvalitet. De ønskede at få en skiltning i LED neon, der kunne holde samme kvalitet og være iøjnefaldende på samme tid.

ANANAS I EGEN JUICE

Neonful når fem stjerner hos Trustpilot

Vores trustscore er nu helt oppe på 4,8 ud af 5 og vi kan skilte med de eftertragtede fem hele stjerner. Vi er stolte af vores mange glade og tilfredse kunder, virkelig!

REKLAME

Tjek vores nye spot

Mange af vores kunder kommer fra Facebook og Instagram. Vi har lavet nyt klip om fordelene ved at være kunde hos Neonful

PRODUKTINFO

Hvor meget strøm bruger LED neon?

LED neon er markant strømbesparende i forhold til traditionel neon, så udover at det er et billigere og mere holdbart produkt, så er det også meget billigere i drift. Få flere detaljer her.

KUNDECASE

Drawings to Light med Michael Ahlefeldt

Vi har haft et fantastisk samarbejder med greve, godsejer og kunstner Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Hans CoBrA inspirerede kuglepengstegninger er blevet omsat til kunstværker i LED neon i virkelig høj kvalitet.

KUNDECASE

Neonskilte til Grønland. Nuuk Eventhouse.

Nuuk Eventhouse har fået en række lækre LED neonskilte leveret fra os. Levering til Grønland foregår med skib, og er momsfri, så det er intet problem at sende derop fra vores lager i Aarhus. Vi takker Nuuk Eventhouse for det fine samarbejde, og de fem stjerner på Trustpilot.