OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Ja! LED neon materialet vi bruger har en levetid på 50.000+ timer fra producenten (ca. 10 år ved normalt brug). Alle skilte er lavet af gennemsigtigt akrylplade og med neutral farvet silikone neon flex så skiltet er så usynligt som muligt i dagslys. Vores garanti dækker dit skilt i 2 år, så har du nogle form for problemer med det sender vi dig et nyt.
Vores neonskilte producerer relativt ingen varme, er lavet i silikone materiale så er nærmest ubrydelige, energieffektive og meget billige sammenlignet med traditionelle glasrørs-neon.
Ja, vi kan producere vandtætte versioner til udendørs arrangementer og udendørs permanent installation. Angiv venligst at du ønsker et vandtæt skilt til udendørs brug, når du udfylder ordreforespørgslen
Hvert skilt er håndlavet, så den normale produktionstid er 2-3 uger, dog tager vi forbehold for uforudsete forsinkelser i produktionen, vi sender først dit skilt når vi kan stå 100% indenfor kvaliteten og finish af skiltet. Det gælder alle produkter da vi laver alle skilte efter bestilling. Derefter tager forsendelse 1-3 hverdage med PostNord.
Vores LED-neonskilte er kun 12V (men kommer med en 230V omformer til din stikkontakt), så de kører med en meget lavere spænding end traditionel neon. Grundet den lave spænding genereres der ingen varme på den ydre overflade, selv efter at være tændt i mange timer.
De fleste neonskilte vi leverer, er til indendørs brug og kommer monteret på en gennemsigtig akrylplade (hvilket gør dem let bærbare), komplet med et normalt strømstik, som kan sættes i en helt almindelig stikkontakt. Skiltet kan enten hænges på væggen, ophænges i en kæde/snor eller stilles på en jævn overflade. Neonskilte til permanent udendørs brug eller meget store neonskilte kræver specialinstallation som vi kan være behjælpelig med hvis du kontakter os før du bestiller.
Ledningen fra neonskiltet til strømstikket er ialt 3 meter lang.
LED er noget af de mest energibesparende lys man kan få, og LED bruger f.eks. 4-5 gange mindre strøm end halogen, og endnu mindre end klassisk glasneon.

Et typisk LED neonskilt på en meter i bredden bruger ca. 80 watt i timen, og omregnet til kroner og ører taler vi om cirka 40 øre i timen med dagens priser (6/9/22). Beløbet varierer selvfølgelig med LED neonskiltets størrelse, og elprisernes udvikling.

På Energistyrelsens website kan du selv udregne forbrug og få gode råd om din belysning: Link til EnergistyrelsenBESTILLING


Vi tilbyder 12 måneders garanti på materialer & håndværk på alle vores neonskilte. Dette omfatter dog ikke skader, der er opstået som følge af forkert installation eller fysisk skade under brug.
Vi sender enten med PostNord, DHL, GLS eller DAO alt efter hvilket land du bestiller fra og størrelsen af dit skilt.Vores specialfremstillede neonskilte starter fra kun 1000 DKK/€130. Prisen varierer afhængigt af skiltstørrelse og designkompleksitet. Brug vores neon designer produktside for at få en pris, eller e-mail vores team på custom@neonful.dk
Du kan bestille direkte på vores specialdesign neon produktside, ellers kan du også maile vores team på custom@neonful.dk, så hjælper vi dig igennem processen! :)