kundecase -

Neonskilte i Atlas Biograferne

Atlas Biograferne ligger i Rødovre Centret, og er alt andet end en helt normal biograf. Når man kommer ind i biografen oplever man straks en afslappet og eksklusiv stil. Det går lige fra de grønne planter, de bløde sofaarrangementer, kiosk-og barområdet og til de mange lækre LED neonskilte fra Neonful. Det eksklusive forstærkes meget, når man kommer ind i en af de fem sale i biografen. Her sætter de helt nye standarder for biografoplevelsen, med den vildeste lyd, store skærme og stole og sofaer i særklasse. Det er ren luksus at se film i en af salene, og gør at biografoplevelsen er af højeste kvalitet :) Besøg biografen på nettet her: https://www.atlasbio.dk/

Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Marie og Emil, der ejer Atlas Biograferne, om deres neonskilte. De havde selv en ret præcis idé om hvordan skiltene skulle se ud, så vores designere fik gode oplæg på alle neonskiltene. Det betød også at vi hurtigt kunne lave de gratis mockup, designforslag, til Marie, så de kunne se hvordan skiltene ville se ud med neonlys på.

Her kan du selv bestille et gratis mockup af dit eget LED neonskilt.

Processen med designforslag tog kun et par dage, og så kunne vi gå i gang med at producere skiltene. I første omgang fem store neonskilte til hver af salene. Senere yderligere to neonskilte med henvisning til en sal og et “Mad & Movie” neonskilte, der passende er inspireret af filmen Cocktail med Tom Cruise.

Produktionstiden på biografens skilte lå på ca. to uger, og det var en fornøjelse at køre over og både se biografen, og sikket aflevere de mange skilte til Marie og Emil. Det sker ikke så tit at vi leverer neonskilte personligt, men det er dog altid gratis at få leveret de specialdesignede neonskilte fra Neonful.

Hos os i Neonful har det været et superspændende opgave, som vi er glade for at vi fik lov at lave, og vi er stolte over resultatet i Atlas Biograferne. Tag endelig selv ud og se de håndlavede og specialdesignede neonskilte, og se så en film på det store lærred samtidig. Det kan stærkt anbefales

Se vores galleri med andre kreative håndlavede neonskilte.

 

 


Tags